Image
Сервис на граѓаните

Контакт

Општина Гевгелија

Ул.„Димитар Влахов“ 4

1480 Гевгелија

Телефон ++38934 213 843

++38934 611 353

Тел/факс ++38934 611 373

www.gevgelija.gov.mk

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Кабинет на Градоначалникот на општина Гевгелија

Тел/факс ++38934 213 899

Тел/факс ++38934 211 211

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Општинска администрација

Телефон ++38934 213 843

++38934 611 353

 

Општински центар за услуги

Тел/факс ++38934 611 373

Канцеларии во Миравци ++389 34 229 023

Негорци ++389 34 231 843

Прдејци ++389 34 231 899

Богородица ++389 34 215 899

 


View Larger Map

Прашајте го градоначалникот

Image
Гевгелија 130 години
nar-prav.png
gevgelijabiz.jpg

Subscribe Our Newsletter

Amazing Deals, Updates & Freebies In Your Inbox

Анкета

Прашање
© 2023 Општина Гевгелија. All Rights Reserved.Development by Klik Veb Studio