Image
Локална самоуправа

Општинска Администрација

 

 

 

Правилници за изменување на Правилникот за систематизација на работните  места во општинската администрација  на општина Гевгелија

Прашајте го градоначалникот

Image
Гевгелија 130 години
nar-prav.png
gevgelijabiz.jpg
© 2023 Општина Гевгелија. All Rights Reserved.Development by Klik Veb Studio