Image
Совет

Состав на Советот на Општина Гевгелија

 

   ЧЛЕНОВИ НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

МАНДАТ 2021-2025

Претседател на Совет на Општина Гевгелија  Мобилен Електронска адреса
1. Патрик Матх  076 232 325  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 Член на Советот на Општина Гевгелија  Мобилен  Електронска адреса
2. Андријана Бегова  078 537 995  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
3. Александар Пандовски  072 763 582  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
4. Билјана Демерџиева  078 293 298  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
5. Виктор Кралев  078 213 543  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
6. Ѓорге Попов  075 474 002  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
7. Елена Хаџи-Николова  071 545 881  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
8. Елизабета Сивова  078 840 437  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
9. Златко Митров  071 232 927  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
10. Миле Атанасов  070 277 752  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
11. Надица Ристовски  071 370 107  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
12. Петар Апостолов  071 695 151  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
13. Сашко Стојиловски  078 444 130  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
14. Софија Тошева-Раманчева  070 392 045  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
15. Слаѓана Стаменковска  078 355 679  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
16. Сашко Јанчев  078 846 013  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
17. Сашко Проданов  078 918 026  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
18. Тодор Ристов  075 340 561  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
19. Томе Ќичуков  078 232 111  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Прашајте го градоначалникот

Image
Гевгелија 130 години
nar-prav.png
gevgelijabiz.jpg
© 2023 Општина Гевгелија. All Rights Reserved.Development by Klik Veb Studio