Image
Актуелно

Од 21 до 31 декември, Новогодишен базар во организација на Општина Гевгелија

           Oпштина Гевгелија,

пред новогодишните празници, во периодот од 21 до 31 декември, организира Новогодишен базар, којшто ќе се одржува на Градскиот плоштад во Гевгелија. Се повикуваат сите граѓани и граѓански организации кои сакаат да бидат дел од и да учествуваат на Новогодишниот базар, да го пријават своето учество на телефонските броеви: 070 728 866 и 078 238 377.

Прашајте го градоначалникот

Image
Гевгелија 130 години
nar-prav.png
gevgelijabiz.jpg
© 2023 Општина Гевгелија. All Rights Reserved.Development by Klik Veb Studio